Werkplaats & service

U bent het liefste zorgeloos onderweg, dat snappen we. Bij Autocentrum Wieringen maken we dat mogelijk. Door het aanbieden van verschillende onderhoudsservices bent u verzekerd van onderhoud dat bij u en uw auto past. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw auto betrouwbaar is en in topconditie blijft. Dit geldt ook voor uw bedrijfswagen.

Onze werkplaats beschikt over vijf hefbruggen en professionele apparatuur. Hier kunt u onder meer terecht voor de APK, de bandenwissel, het bijvullen van uw airco, het uitlezen van storingen en meer. Bent u uw auto wat langer kwijt wegens onderhoud of reparatie? Dan kunt u een gratis leenauto meekrijgen of gebruik maken van onze regionale haal- en brengservice.

Open, eerlijk en transparant
Reparaties worden pas na overleg met u en uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk. Mochten er tijdens een controle defecten aan het licht komen, dan laten wij u dit direct weten.

Wilt u ook kennismaken met de goede service van Autocentrum Wieringen? Neem contact met ons op om een afspraak te maken.