Verkoop

Bij ons ontvangt u een eerlijk advies bij de aankoop van een occasion. We helpen u dan ook graag bij het oriënteren en het kiezen van uw nieuwe voertuig. Wij hebben altijd ruim 60 occasions op voorraad en dit aanbod wordt regelmatig ververst. Bent u nieuwsgierig naar ons aanbod? Neem dan een kijkje in onze digitale showroom.

Wilt u zeker weten of de auto die u op het oog heeft aanwezig is? Dan kunt u van tevoren bellen naar 0224-237373. Zo voorkomt u eventueel een onnodige reis en kunnen wij rekening houden met uw komst.

Kwaliteit is leidend
Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Onze occasions worden geselecteerd, uitvoerig gecontroleerd op meer dan 100 punten en volgens de apk norm zonder aandachtspunten. Ons occasionaanbod is dan ook gekoppeld aan een streng en selectief inkoopbeleid. Zaken als de juiste motorisering, bekende onderhoudshistorie, kloppende kilometerstand en netheid zijn voor ons van het grootste belang. Bij Autocentrum Wieringen bent u altijd verzekerd van een auto die deskundig van binnen en buiten is gescreend. Bij onze werkwijze hoort ook een juiste levering. Al onze auto’s worden netjes afgeleverd, inclusief een geldige APK en een uitgebreide aflevercontrole. Wanneer u nog meer wensen heeft, kunnen we dit uiteraard voor u waar maken.

Garantie
Autotrust is onze partner op het gebied van het verstrekken van garanties. Autotrust biedt verschillende dekkingsniveaus. Afhankelijk van de dekking waarvoor u kiest, maakt u vervolgens zelf de keuze naar welke garage u uw auto brengt. Kortom, ideaal als u niet uit de buurt komt. Daarnaast bieden wij ook garantie uit huis. Dit betekent dat u 6 of 12 maanden na aankoop van uw auto bij ons terug kunt komen indien er zich een probleem voordoet. Meer informatie over onze garantie? Vraag naar de mogelijkheden!