Dagelijks bereikbaar op
0224237373 en 0655718588
Volg ons op

Over Ons

Recht-door-zee, dat is Autocentrum Wieringen bij uitstek. En dat wordt gewaardeerd. Het is aan onze klanten te danken dat wij sinds de oprichting in 2006 continu zijn gegroeid: het bedrijf is opgericht in 2006 in Hippolytushoef en verhuisde naar een grotere locatie in dat dorp in juli 2014. Ook die ruimte bleek al snel te beperkt: op een gegeven moment moest er daar gewerkt worden vanuit drie locaties zodat werkplaats, showroom en het assortiment occasions representatief getoond konden worden. Dat was onhandig werken, waardoor de kans met beide handen werd gegrepen toen het huidige pand aan de Zuiderweg 10, gelegen op een centrumlocatie in Schagen en groots qua vierkante oppervlaktemeters, beschikbaar kwam.

Want dát is Autocentrum Wieringen ook: wij zijn nuchter maar willen wel kwaliteit uitstralen. In onze showroom, in onze werkplaats, in onze uitstraling als geheel. U plukt daar de vruchten van wanneer na reparatie of onderhoud de auto als een zonnetje wegrijdt.  Of wanneer u een betaalbare occasion hebt gekocht die zorgvuldig door ons voor u is geselecteerd. Want ook daarin voorzien wij: als uw droomauto niet in onze showroom staat, kunnen wij er naar op zoek gaan en u een hoop tijd besparen.

Wij verzekeren u een auto die deskundig van binnen en buiten is gescreend voordat we hem kochten: wij zijn zeer kritisch zodat we alleen de wagens met de beste prijs-kwaliteitsverhouding binnen halen! We verzekeren u daarnaast een auto die spic en span wordt gemaakt voordat hij de deur uitgaat. En tenslotte verzekeren we u een eerlijk advies. Ter verificatie dat dit zijn geen loze of wollige woorden geven we u twee voorbeelden van hoe wij communiceren:

  1. U hebt gelijk meneer. Deze auto ziet er prachtig uit. Maar waar wilt u hem voor gebruiken? In Nederland voldoet hij prima, maar ik zou er niet mee naar de Alpen rijden, want er zit een bromfietsmotor in (over een auto die er qua design flitsend uitziet maar een licht type motor heeft).
  2. Mevrouw, deze auto is een klasbak maar houd wel rekening met de omvang van de auto. Het verbruik per kilometer is hoog, dus uw brandstofkosten en motorrijtuigenbelasting liggen hoger.(over een auto waarmee je privé en zakelijk scoort maar die ook na aanschaf wel meer kost dan een kleinere wagen)

Staat u deze eerlijke manier van communiceren aan? Dan zijn wij voor u het juiste bedrijf!