Over ons

Recht door zee, dat is Autocentrum Wieringen bij uitstek. Onze klanten ontvangen bij ons eerlijk, oprecht advies. En dat wordt gewaardeerd. Dankzij deze werkwijze en onze klanten zijn wij uitgegroeid tot een modern autobedrijf waar u terecht kunt voor zowel auto onderhoud als een breed aanbod van jonge, betrouwbare occasions.

Het enthousiaste team van Autocentrum Wieringen

Historie
Het autobedrijf is opgericht door Jeroen Dirks en begonnen in 2006 in Hippolytushoef. Al snel bleek deze locatie te klein. Op een gegeven moment werd er zelfs vanuit drie verschillende locaties gewerkt om hoofd te bieden aan de toenemende drukte. Toen het huidige pand aan de Zuiderweg 10 in Schagen beschikbaar kwam, werd deze kans dan ook met beide handen aangegrepen. In dit ruime, moderne pand kunnen wij u de kwaliteit aan aanbieden waar wij voor staan.

Want ook dat is Autocentrum Wieringen: nuchter, maar kwalitatief hoogwaardig. U plukt daar de vruchten van wanneer uw auto na onderhoud of reparatie als een zonnetje wegrijdt. Of wanneer u een betaalbare occasion aanschaft die zorgvuldig door ons is geselecteerd. Meer weten over ons autobedrijf? Breng dan een bezoek aan de Zuiderweg 10 in Schagen.