Dagelijks bereikbaar op
0224237373 en 0655718588
Volg ons op

Nooit meer onverwachte hoge reparatiekosten! Daar bent u van verzekerd wanneer u bij de aankoop van uw auto een Autotrust garantie afsluit.

Autotrust is onze partner op het gebied van het verstrekken van garanties. Autotrust biedt verschillende dekkingsniveaus, van basis tot een exclusief garantie (afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand van de auto). Bij jonge auto’s is zelfs een verlenging van de garantie mogelijk vergelijkbaar met fabrieksgarantie.

Zowel onderdelen als arbeid vallen onder de garantie.

Autotrust dekt de kosten van reparatie van een elektronisch of mechanisch defect. Dit houdt in dat de reparatie of vervanging van defecte onderdelen onder de garantie vallen. Maar ook de werkplaatsuren worden door Autotrust gedekt.

U mag zelf uw garage kiezen.
Afhankelijk van de dekking waarvoor u kiest, maakt u vervolgens zelf de keuze naar welke garage u uw auto brengt. Kortom ideaal als u niet uit de buurt komt en dus niet naar ons terug hoeft bij een eventuele garantie aanspraak.

Autotrust betaalt mee aan een vervangende auto en hotelkosten.
Autotrust betaalt mee aan een vervangende auto en hotelkosten. Indien de reparatie van uw auto langer dan een dag duurt, draagt Autotrust bij aan de kosten van een vervangende auto. Ook de kosten voor een verblijf in een hotel worden voor een groot deel door Autotrust betaald, indien het voor u noodzakelijk is om te overnachten terwijl uw auto gerepareerd wordt.

Bekijk hier het overzicht van alle dekkingen.

AANGESLOTEN BIJ

Direct weten of wij uw occasion hebben staan?

Bel naar: 0224237373 of 0655718588 Mail naar: info@autocentrumwieringen.nl